A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. További információ. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK
Menü

Kerékpárok

Válassz típust

e-bike e-bike
Hosszú túrákra, hegyi utakra egyaránt nagyszerű választás lesz. Az e-bike -ok segítségével olyan helyekre juthatsz el kerékpároddal amerre eddig még hagyományos kerékpároddal eszedbe sem jutott volna.
BMX BMX
BMX kerékpárok
City City
Városi kerékpár. Kis távolságok megtételére, mindennapos városi használatra alkalmas, strapabíró és olcsó gépek. Mivel gyakran szállítanak rajtuk terhet, jellemzően nehezek a sportcélra gyártott kerékpárokhoz képest. Bevásárló kerékpárnak is nevezik a sokszor gyárilag kormányra szerelt csomagtartó-kosár miatt.
Fitness Fitness
A Fitness kerékpár az Országúti és a Cross kerékpár ötvözete. Kerekét az Országúti kerékpártól, a váz formáját pedig a Cross kerékpártól örökölte. Ezen kívül pedig a legfőbb ismérve még az egyenes kormány.
MTB MTB
Masszív felépítésű, terep, hegyi utakra készült, főleg 26" 29"-os kerekekkel rendelkező vastag gumival ellátott kerékpárok. De a városban is megállják a helyüket.
Országúti Országúti
Sportkerékpár. A legkönnyebb és leggyorsabb kerékpár. Vékony gumija, a váz és a kormány kiképzése, minimális légellenállása az országúton való gyors haladást teszik lehetővé. A "versenybicikli" szón általában ezt a típust értik, bár természetszerűleg nem csak versenyre használják, illetve más biciklitípusokkal is rendeznek versenyeket.
Trekking Trekking
Túra kerékpárok, az utakon és a terepen is kiválóan megállják helyüket. Rendkívül kényelmes és könnyű kerékpárok, nagyszerű társunk lesz egy hosszabb kerékpártúrán, kiránduláson.
Gyermek Gyermek
Magasságra és kerékméretre bontva találhatod meg itt gyermek kerékpárjainkat.
Camping Camping
Camping merev vázas és ketté hajlítható vázzal készült praktikus kis egyszerű kerékpárok, másodpercek alatt, eltehető kisebb csomagtartókban is és viheted magaddal a nyaralásra.
Szobakerékpár és görgők Szobakerékpár és görgők
Minőségi és megbízható gyártóktól forgalmazott szoba kerékpárok és kerékpár görgők. Ha télen sem szeretnéd abbahagyni a tekerést és a sportolást de jönnek a nagy hidegek és nincs kedved kimenni ? Itt az ideje hogy a házban kerékpározhass!, Csak nyomd be a TV tedd rá a kerékpárod a görgőre és tekerj!
Rendezés:

Keresés